top of page

Raad & Daad

Autismevriendelijke Raadsman Gert de Heus, coacht bij het concreet maken van complexe vraagstukken rondom Autisme/ADHD. Denk hierbij aan hulp bij het contact met gemeenten, UWV, onderwijs, werkgevers, schuldeisers, belastingen en zorgaanbieders.

Als innovator in de zorg en welzijn is Gert gespecialiseerd in het toegankelijk maken van kennis (psychoeducatie) over zelfredzaamheid bij autisme en ADHD met e-health, zoals het autismeportaal. 

  • LinkedIn

Even voorstellen

Mijn naam is Gert de Heus. In 2012 heb ik dehit.nl opgericht. Aanvankelijk was dit een ICT bedrijf gericht op het delen van kennis als de hit in het web. Inmiddels ligt de focus meer op individuele trajecten, (n=1 onderzoek). Dit onderzoek leidt geregeld naar nieuwe kennis, welke vervolgens als inspiratie wordt gebruikt in kennisportalen en publicaties. Zo ben ik onder andere trotse oprichter van het autismeportaal.

Als sociaal maatschappelijk raadsman bied ik individuele begeleiding en ondersteuning aan mensen die te maken hebben met persoonlijke uitdagingen, armoede, huisvestingsproblemen, verslaving, relationele problemen of psychische gezondheidsproblemen. Ik help bij het ontdekken van onderliggende problemen, bied advies en informatie, en indien nodig, gespecialiseerde diensten. Bij mij staat innovatief maatwerk in zorg en welzijn centraal waarbij de cliënt zoveel mogelijk de regie in handen houdt.

Hoewel ik op dit moment geen ruimte heb voor langdurige trajecten, denk ik graag met je mee voor een passende oplossing. Dit doe ik door bijvoorbeeld informatie te verstrekken over beschikbare diensten, door te verwijzen naar gespecialiseerde instanties en organisaties, of door samen te werken met andere professionals om een ​​alomvattende ondersteuning te bieden. Stuur me een mail of maak gebruik van de contactbutton. Veel antwoorden met betrekking tot autisme lees je in het autismeportaal.

Meer informatie

Bel mij voor een kennismakingsgesprek

Dank voor uw bericht!

bottom of page