top of page

Tijd en geld besparen met een Opruimcoach

Bijgewerkt op: 28 aug. 2023


Ken je dat? Je staat heerlijk te koken, hebt er alles voor in huis gehaald. En dan kan je een essentieel ingrediënt niet vinden. Je zoekt je keukenkastjes door, maar nergens te vinden. Dan toch maar weer naar de winkel om het te halen. Maar eerst je sleutels zoeken. In de winkel is de verleiding groot om meer boodschappen mee te nemen dan nodig. Als je uiteindelijk thuis bent en je hebt al je boodschappen opgeruimd, kan je eindelijk je gerecht afmaken, al is het een stuk later dan gepland. De volgende dag zie je ineens het ingrediënt op een plek staan waar je het nooit zou zoeken. Het heeft dus onnodig veel tijd, geld en energie gekost om een gerecht op tafel te krijgen.


Tijd besparen


Een opruimcoach helpt je met een systeem om je huis opgeruimd en georganiseerd te maken en te houden. Het scheelt zoveel tijd als je niet meer hoeft te zoeken naar spullen. Het scheelt ook weer een ritje naar de winkel als je gewoon je spullen kan vinden en daardoor kom je ook niet in de verleiding om

onnodige dingen te kopen. Een opgeruimd huis is ook nog eens makkelijker schoon te houden, wat weer

veel tijd bespaart. Al met al hou je dus meer tijd over om leuke dingen te doen als je huis opgeruimd en gestructureerd is.


Geld besparen


Als je geen nieuwe spullen meer hoeft te kopen, omdat je iets kwijt bent dan scheelt dat ook nog eens geld. Daarnaast kan je geld verdienen door wat je eerder dubbel hebt gekocht of niet meer gebruikt te verkopen.


Meer voordelen


Rust in je huis geeft rust in je hoofd. Door samen met een opruimcoach je huis en administratie op te ruimen en te structureren geeft dat ook nog eens een hoop rust en ruimte. Het heeft ook een positief effect op je sociale leven. Doordat je rust in je hoofd hebt ben je meer ontspannen. Je hebt meer tijd en ruimte om af te spreken met vrienden of een hobby op te pakken, zonder dat je in de stress zit of je schuldig voelt over alles wat er in huis nog moet gebeuren.


Investeren


Wil jij investeren in je toekomst met als doelen tijd en geld besparen door een opgeruimd en gestructureerd huis, welke zelf makkelijk bij te houden is? En daarnaast meer energie overhouden en rust in je hoofd? Dan ben je bij mij als opruimcoach aan het goede adres.


Marije de Heus-Vonk, Opruimcoach


Laten we als team samenwerken en tot actie komen met de focus op jouw persoonlijke doelen.38 weergaven0 opmerkingen

Kommentarer


Help autismeportaal up-to-date te houden
Laat een eenmalige donatie achter en krijg toegang tot exclusieve blogs en programma's.

Bedankt dat je ons helpt het verschil te maken!

bottom of page